Gratis spelen

Wilde u vandaag nog bingo spelen zonder dat u het weer hoeft te trotseren om naar de bingohal te gaan? Wij hebben hier een gratis bingospel van Bingolot voor u geplaatst waar u in verschillende bingorooms kosteloos kunt spelen. Eventueel kunt u hier een bingokamer selecteren waar u vanaf 5 eurocent bingokaartjes kunt kopen maar dat is absoluut niet verplicht. Spelen bij Bingolot kan door op de afbeelding hieronder te klikken. De afbeelding is een weergave van een van de actieve bingorooms!

bingolot bingo

Live bingo spelletjes

Voor echte live bingo spelletjes waar u elkaar kunt zien en horen kunnen wij Bingocams aanbevelen. Hier kunt u met uw webcam aan spelen zodat andere spelers in de chat u kunnen zien. Gelukkig is dat niet verplicht want niet iedereen wil met een webcam aan spelen. Zodra u live bingo speelt zult u ervaren dat er weinig verschil is met bingo spelen bij de bingoclub waardoor het niet meer nodig is om de deur uit te gaan. Een aantal live bingokamers is ook nog eens gekoppeld aan een jackpot en met jackpotstanden die tot tientallen of honderden duizenden euro's kunnen oplopen is het aan te raden om hier bingo kaartjes voor te kopen.

Flash bingo

Hoewel HTML5 spelletjes die je gelijk met een mobiele telefoon kunt spelen in opkomst zijn zijn er nog steeds leuke flash bingo spelletjes te ontdekken. Een voorbeeld van flash bingo is het spel van Bingolot dat u hier kunt spelen. Ook Microgaming biedt een aantal op bingo gebaseerde spelletjes en NetEnt heeft een leuk keno spel.