Het Bingo Spel

U heeft vast weleens een potje bingo gespeeld met familie, vrienden of kennissen en dan gaat het natuurlijk om via als eerste zijn of haar bingokaart vol kan krijgen om vervolgens 'Bingo' te kunnen roepen. Online bingo is vergelijkbaar alleen kosten de virtuele bingo kaartjes wel geld. Daar tegenover staat weer dat u geldprijzen kunt winnen zodra u als eerste een volle bingo kaart heeft. Voor een compleet uitleg van bingo en over de geschiedenis van bingo verwijzen wij u graag door naar de bingo wikipedia site. Hier kunt u een beknopte uitleg nalezen met name over de verschillen tussen 75-ballen en 90-ballen bingo.

75 ballen bingo

75 ballen bingokaartIn Amerika is dit het te spelen bingospel althans hier zijn de Amerikaanse spelers het meeste mee bekend. Het betreft hier een bingokaart met vijf kolommen en vijf rijen en het is de bedoeling om als eerste de kaart te vullen met 25 nummers. De nummers worden elektronisch getrokken en uw kaart wordt automatisch aangevuld. Een 75-ballen bingokaart kopen kan al vanaf 5 eurocent maar optioneel kunt u ook gratis spelen.

90-ballen bingo

90 ballen bingokaartHet verschil tussen 90 en 75-ballen bingo is eigenlijk al gelijk aan de bingo kaart te zien. Bij het 90-ballen spel bestaat de kaart uit negen kolommen en drie rijen. Hierdoor is het aantal te winnen patronen minder.Bingo met 90 balletjes stamt eigenlijk af van het spel keno (kienen) dus als u ooit keno heeft gespeeld dan bentu al bekend met de spelregels. U heeft met uw 90-ballen bingokaart in totaal drie kansen op een prijs.

Spelen met webcam

Vanuit de bingo lobby kunt u verschillende bingokamers bezoeken en optioneel kunt u via de interface uw webcam aan of uitschakelen. Belangrijk om te weten zodat u niet onverwachts met uw webcam aan speelt terwijl u dat liever niet wilt.