Storten en opnemen

Om voor geld te kunnen spelen is de eerste stap een account aanmaken. Vervolgens krijgt u vijf euro gratis speelgeld en stort u daarna voor het eerst dan krijgt u ook nog een welkomstbonus. Geld storten kan op verschillende manieren terwijl het uitbetalen van winst meestal naar uw bankrekening wordt overgeboekt. Er geldt meestal een minimum te storten bedrag en wilt u liever kleine bedragen storten? Dan is het opwaarderen via telefoon aan te bevelen. Lees hieronder de betaal opties waar u gebruik van kunt maken.

Betalen via telefoon

betalen met DialXSGeld storten via uw telefoon kan zowel met een mobiel of vast toestel. U belt een 0909 nummer waarna u per minuut of per gesprek krediet kunt opwaarderen. Optioneel kan dit ook per SMS bericht alleen hebben wij verneomen dat het storten via SMS tijdelijk is uitgeschakeld. Bingocams maakt bijvoorbeeld gebruik van de diensten van DialXS of speel optioneel bij Bingolot waar u ook via telefoon kunt betalen. Het storten van tegoeden verloopt veilig, u belt het nummer en ontvangt een code die u op de bingocams website kunt invullen waarna het speelegoed direct beschikbaar is.

Storten met iDEAL

storten met iDEALU kunt natuurlijk ook vertrouwd geld overmaken met iDEAL zoals de meeste Nederlandse spelers dat doen. Alle geldtransacties met iDEAL kunt u via uw online bankrekening envoudig inzien en dat is wel zo handig. Het voordeel van het betalen via iDEAL is dat het geld ook direct op uw bingoaccount wordt bijgeschreven zodat u gelijk bingoloten kunt kopen via de lobby.

Neteller en Skrill

Betalen via de welbekende E-Wallet systemen Skril en Neteller behoren ook tot de opties voor het overmaken van geld naar uw bingoaccount. U kunt uw E-Wallet rekening aanvullen vanaf uw bankrekening of credit card zodat u vervolgens via het E-Wallet systeem kunt betalen.